Conducere CRPC

 

Faceti cunostinta cu echipa de conducere

Echipa de conducere este responsabilă de direcția CRPC.

image

Mihai Dumitrașcu

Președintele CRPC

Mihai este pastor fondator al Bisericii Creștine „Emanuel” Galați; Coordonator național al programului A.T.S. (Advanced Training Study) - Teologie Pastorală. Licențiat în electromecanică la Universitatea din Galați; Leadership Certificate la Christ for the Nations Institute, Dallas, Texas; Absolvent A.T.S. – Teologie Pastorală; Master of Arts în conducere globală, Fuller Theological Seminary, Pasadena. Este coordonator ProLider, unde împreună cu o echipă de pastori lucrează la dezvoltarea unei rețele informale de lideri care se dezvoltă continuu. Mihai este căsătorit și împreună cu soția lui Neli, au 3 copii, iar acum se bucură de statutul privilegiat de a fi bunic.

image

Vasilică Croitor

Vicepreședinte CRPC

Originar din Suceava, pastorul Vasilică Croitor s-a mutat în Medgidia în anul 1997, după absolvirea Institutului Teologic Penticostal din București, cu o teză de licență intitulată „O prezentare a islamului din perspectivă creștină”. În anul 1996 a participat la o instruire intensivã la Londra, la un curs organizat de International Institute for the Study of Islam and Christianity. Din 1997 pastoreste Biserica Penticostala Betleem din Medgidia. În 2005 a înființat Editura Succceed Publishing, al cărei scop principal este promovarea literaturii creștine despre misiune și lucrarea Duhului Sfânt. Împreună cu un grup de păstori din România face parte dintre fondatorii Agenției Penticostale de Misiune Externă. A călătorit în diverse țări din Asia, Africa și America în scopul promovării lucrării din România sau a misiunii externe. Între 2014 și 2018 Vasilică a fost președintele Comunității Regionale Penticostale Constanța și membru în Consiliul Bisericesc al Cultului Penticostal. În prezent este Director Executiv al Fundației AREA a Cultului Creștin Penticostal. Vasilică este căsătorit cu Mihaela din 1997 și împreună au 3 copii.

image

Lucian Rotaru

Secretarul CRPC

Pastor al Bisericii „Betel” Constanța. Lucian Rotaru – căsătorit cu Elisabeta din anul 2008, tată a doi copii, pastor în Biserica Penticostală Betel din Constanța (din anul 2010) și secretar al Comitetului Comunității Regionale Penticostale Constanța (din anul 2018). Lucian este absolvent al facultății de Teologie pastorală din cadrul Institutului Teologic Penticostal din București (2007), al programului de master în Teologie sistematică în cadrul Facultății de Teologie Baptistă – Universitatea București (2010), al programului ATS – Teologie pastorală, în parteneriat cu Big-Impact (2013) și al unui program D. Min (Predicare și Leadership) în cadrul Seminarului Asbury Theological Seminary din Kentucky, SUA (finalizat în 2019).

image

Dorel Toma

Membru în comitetul CRPC

Originar din Bihor, pastorul Toma Dorel s-a mutat în Mangalia în anul 1996. A absolvit Institutul Teologic Penticostal din București în anul 1997 cu o teză de licență intitulată: „Doctrina mântuirii în teologia lui Pavel”. Din anul 1996 păstorește Biserica Penticostală Speranța din Mangalia. Între 2014-2018 a fost secretar al Comunității Regionale Penticostale Constanța, iar din 2018 este vicepreședinte al CRPC. Toma Dorel este căsătorit cu Ligia din 1999 și împreună au patru copii.

image

Mircea Fratuțescu

Membru al comitetului CRPC

Mircea este căsătorit cu Mihaela și împreună au patru copii: Lucas, Patrick, Raisa și Tudor. Este absolvent de teologie la Betania Arad. Originar din Făget, Timiș, după o vreme în care a locuit și a slujit în Austria, Dumnezeu l-a chemat să înființeze o biserică nouă în orașul Constanța. S-a mutat la Constanța, a fost ordinat păstor în anul 2014 și a înființat Biserica Râul Vieții Constanța, pe care o păstorește alături de o echipă dedicată.

image

Flaviu Coman

Membru al comitetului CRPC

Pastor al Bisericii „Betleem” Medgidia. În anul 2000 obține licența în teologie de la ITP București, în 2007 finalizează cursurile școlii Worship Academy din Constanța, iar în 2016 finalizează masterul în teologie biblică la FTB, București. Din 2001 Flaviu este căsătorit cu Lidia, având împreună partu copii: Aida, Alicia, Elias și Evie. În prezent este pastor asociat în Biserica Betleem din Medgidia și pastor coordonator al Bisericii Farul, Constanța. Este președintele organizație de tineret VITAL, membru fondator al ProLider și membru in echipa executivă a departamentului de tineret al Cultului Penticostal din România. Este membru al comitetului CRPC și coordonează departamentul de tineret al acesteia.

image

Nelu Chiriță

Membru al comitetului CRPC

Nelu Chiriță este căsătorit cu Mihaela și au împreună trei copii: Ionatan, Samuel și Beniamin. Este absolvent al Institutului Teologic Penticostal București. A slujit ca evanghelist în județul Galați din 1996 până în 2001, susținut de Centrul Creștin Betania, Oradea. Din 2001 pînă în 2008 a slujit ca pastor al Bisericii Templul Penticostal Galați. În prezent este pastorul Bisericii Speranța Galați, pe care a înființat-o în anul 2008. Este autorul cărților „Lacrimi pentru Urie”, „Destul”, „Bucurie Deplină” și „Schimbarea de care ai nevoie”. A slujit în Comitetul C.R.P.C. de la înființarea Comunității de Constanța și până în prezent. Este implicat în Departamentul de Echipare al C.R.P.C.

image

Daniel Buzatu

Membru al comitetului CRPC

Absolvent al Institutului Teologic Penticostal în anul 1992 şi slujitor ca şi pastor în Biserica Penticostală Golgota Brăila şi în judeţul Brăila. Căsătorit cu Simona din anul 1996 şi împreună au 4 copii : Alex, Ciprian, Flavius şi Dorothea.

image

Iosif Mînjineanu

Membru al comitetului CRPC

Iosif Emanuel Mînjineanu s-a născut în orașul Galați în anul 1981 într-o familie de credincioși penticostali. La vârsta de 17 ani s-a întors la Domnul, iar la 18 ani a făcut botezul în apă. În anul 2004 a absolvit Facultatea de Teologie Penticostală București. În anul 2010 a absolvit cursurile de Teologie Pastorală ATS. În anul 2014 a absolvit programul pastoral Leader Formațion International. Este căsătorit cu Ramona din 2005 și au doi copii: Iustinian și Ingrid. Din 2008 păstorește Biserica Creștină Templul Penticostal Galați. Din 2010 predă cursuri în cadrul Școlii Biblice Mathetis Galați.